Vaimolle mustaa miestä suuseksiä miehelle

vaimolle mustaa miestä suuseksiä miehelle

lokakuu Kokeile esimerkiksi suuseksiä niin, että mies sulkee silmänsä. LUE MYÖS: Naiset paljastavat oudoimmat asiat, joita miehet ovat tehneet seksin. Suuseksi on naisten keskuudessa neljä kertaa vähemmän suosittua kuin miesten keskuudessa ja oletettavasti naisten halajama suuseksi on yksinkertaisempaa. Aina saa lukea että tummat miehet on hyviä rakastajia ja sen varjolla Sieltä mistä he usein tulevat,saattaa miehillä olla kymmenen vaimoa.

Vaimolle mustaa miestä suuseksiä miehelle -

Olen avoliitossa afrikkalaisen miehen kanssa ja suhteen tärkein asia ei ole ollut missään vaiheessa seksi. Itse olen ollut tyytyväinen vehkeeseeni, vaikkei se mikään mela olekaan, mutta tähän asti sopinut joka reikään. Tästä kiinnostuneena ja ylipäätään seksistä kovasti nauttivana naisena olen tässä sitten viimeisen vuoden aikana ollut peräti useammankin afrikkalaisen miehen kanssa tekemisissä, mutta olen joutunut poikkeuksetta pettymään tuon seksin suhteen.

Vaimolle mustaa miestä suuseksiä miehelle -

Hyviä panoja vaan kaikille niin valkoisen tai mustan kanssa!! Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. B Tuli ihan sinkkuaika mieleen. Toisen heistä tunnistin kotikaupungistamme:

Videos

Jerry Maguire


Comments 3

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *